Køb for DKK 1.000,00 og opnå gratis fragt!
Fragt DKK 0,00 0
Samlet DKK 0,00

Kurv
INDKØBSKURV 0

Ingen varer

Fragt     DKK 0,00

Samlet     DKK 0,00

Til kasse Shop videre


Din konto

Nyhedsbrev

Om os

 

OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! 

Bjørn's er ikke rigtig opstartet endnu .....  Vi prøver foreløbigt at få alt til at virke / få sat priser på alt (og de rigtige), men du er mere end velkommen til at kigge rundt og meget gerne kontakte mig på mail hvis der er noget der ikke virker / er forkert eller bare kan blive bedre. 

 

 Velkommen til Bjørn's webshop.

vi regner med at opstå under nyt domænenavn 01.01.2016:


webantik.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spændende loppemarked på internettet.

 

Unikke, dekorative, sjove,  fantastiske og uimodståelige ting til alle og i alle prislag.

 

Dette er et forsøg på at vise (og sælge) alle mulige og umulige ting, som jeg gennem mange år har haft og stadig leder / finder og køber rundt omkring. Det være sig på loppemarkeder i ind og udland, hos andre forretninger og fra folk der sælger direkte til mig.

Jeg håber at "butikken" kan give inspiration til en anderledes eller sjov ting til lejligheden/huset eller haven.  Der er mulighed for en anderledes gave også i et prisniveau hvor man ikke behøver at være milionær ( se under inspiration).

Webshoppen henvender sig til folk som interesserer, samler eller bare syntes at ting der ikke findes i massevis er unike, spændende og sætter et præg på det man omgiver sig med eller gør en gave mere speciel, personlig og spændende.

Jeg tænker at mange ikke kommer på loppemarkeder jævnligt, og ønsker i ro og mag at se et udvalg hjemme hos sig selv ( forsøgt sorteret og udvalgt), som kan bidrager med at gøres din indretning unik, speciel og personlig efter inspiration og valg på denne webshop.

 

Reglerne om  brugtmoms anvendes,  hvilket betyder at momsregistrede firmaer ikke kan fratrække momsen

 

Kontakt mig meget gerne for ris og ros til siden, og meget gerne hvis du mener / ved at der er  fejl i de oplysninger der er om de enkelte vare.

 

Kontakt mig gerne om enkelte vare og evt. vedrørende forsendelse til udlandet eller om ting der ikke er nemme at leverer med alm. forsendelse. Dette gøres nemmest på mail, men jeg kontaktes også  på telefon 20712071 mellem kl. 09.00 og 20.00.

 

Skriv meget gerne din e-mail så jeg kan sende et nyhedsbrev til dig en gang imellem, jeg skal nok lade være med at sende mails i tide og utide !

 

         Tak for opmærksomheden og venlig hilsen

 

                                                                           Peter Frederiksen